Γιώργος Φαρλέκας

Ο Γιώργος Φαρλέκας ξεκίνησε τη συνεργασία του στη Manifest το 2011 ως Business Development Manager. Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένων πωλήσεων, προήχθη ως Εμπορικός Διευθυντής υπεύθυνος για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σήμερα, ως Γενικός Διευθυντής, είναι υπεύθυνος για την καθοδήγηση των συνολικών δραστηριοτήτων της εταιρείας με άμεση εποπτεία του μάρκετινγκ, των πωλήσεων, του HR, της παράδοσης των υπηρεσιών και των οικονομικών.

Πριν από την συνεργασία του με τη Manifest, ο Γιώργος υπήρξε Account Manager της Cloudbiz (τώρα Qivos), ένα agency τεχνολογίας μάρκετινγκ, ηγέτης στο customer loyalty management. Στο παρελθόν, και για 7 συναπτά έτη εργαζόταν στον τομέα των Πληροφοριακών Συστημάτων ως Business Analyst & Project Manager, αναλαμβάνοντας έργα πληροφορικής για μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Φαρλέκας κατέχει πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Lancaster και πτυχίο Master στη Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων από το Πανεπιστήμιο του Sheffield (Ηνωμένο Βασίλειο).