Το HFMA, υποστηρικτής του 2oυ Facility Management Conference

To HFMA αποκτά το δικό του newsletter!
20/10/2014
Πίνακας Ημερομισθίων 2014
10/12/2014

2ο Facility Management Conference

Το 2ο Facility Management Conference, συνέδριο για το Facility Management επιστρέφει στις 17 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, για να παρουσιάσει καλές πρακτικές, να αναδείξει επίκαιρα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του χώρου και να ανοίξει τον διάλογο σχετικά με την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου στην ελληνική αγορά, μέσα από τις παρουσιάσεις ξένων ειδικών και case studies μεγάλων εταιρειών. Το συνέδριο διοργανώνεται από την Boussias Communications και το Plant Management, και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Hellenic Facility Management Association και του American Society of Civil Engineers.

Το Hellenic Facility Management Association υποστηρίζοντας αυτό το πολύ σημαντικό στρατηγικό συνέδριο του κλάδου μας κατάφερε και εξασφάλισε για τα μέλη του συνδέσμου μας έκπτωση 20% στην πρώτη συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου www.facilitymanagement.gr ή να επικοινωνήσετε με την Ειρήνη Λιβανού στο 210-6617777 (εσωτ. 155).