Προκόπης Μήσσιας

O κ. Προκόπης Μήσσιας είναι Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας CORDIA Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών Facility Management και λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας. Ταυτόχρονα, είναι ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Συνδέσμου για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων (Hellenic Facility Management Association – HFMA).

Στην σχεδόν 20ετή επαγγελματική σταδιοδρομία του, ο κ. Μήσσιας έχει εργαστεί σε μεγάλους πολυεθνικούς ομίλους (SIXT RENT A CAR, Τράπεζα Κύπρου, Τράπεζα Πειραιώς), σε κλάδους όπως ο τραπεζικός και ο τουρισμός, ενώ για ένα διάστημα απασχολήθηκε σε εταιρία Digital Marketing. Στον κλάδο του Facility Management εισήλθε το 2016 ως Sales Manager στην πολυεθνική εταιρία ISS Facility Services (νυν UNISON S.A.) ενώ στις αρχές του 2022 ανέλαβε τα καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή στην CORDIA Α.Ε. (πρώην Engie Hellas).

Ο κ. Μήσσιας είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983, είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.